Εκθέσεις

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

Φωτογραφική έκθεση: Movember @ ΡΟΔΙ Πολυχώρος


Στο πλαίσιο της παγκόσμιας διοργάνωσης “Movember”, η μάχη για την ενημέρωση, πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου του προστάτη, των όρχεων, αλλά και της ψυχικής υγείας των ασθενών, γίνεται εντονότερη τον Νοέμβριο, με σκοπό, όπως είναι και το σύνθημα της, να αλλάξει το πρόσωπο του ανδρικού καρκίνου.

Η έκθεση “Movember” φέρει τον τίτλο της εκστρατείας και διοργανώνεται από τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου – Τμήμα Λεμεσού και το κίνημα Movember Cyprus, έχοντας ως θέμα το αντρικό μουστάκι, το οποίο είναι και το χαρακτηριστικό της φιλανθρωπικής οργάνωσης. 

Οι φωτογραφίες της έκθεσης θα διατίθενται προς πώληση, με τα έσοδα από την αγορά να δίνονται στο κίνημα Movember Cypurs.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.