Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018

Μονοπάτι Πουζιάρης (Ψηλό Δέντρο) @ Πλάτρες


Ένα από τα ομορφότερα μονοπάτια του Τροόδους, που συνδέει την περιοχή Πλατρών με τον Μέσα Ποταμό, γίνεται ο επόμενος προορισμός της περιπετειώδους ομάδας Cyprus from Air, που προσκαλεί όσους αγαπούν τη φύση, την άσκηση και τις εκδρομές να συμμετάσχουν στη διαδρομή.

Το μονοπάτι εκκινεί σε υψόμετρο 1,178 μέτρων και φτάνει μέχρι και τα 1,718 μ.έτρα. Το μήκος του μονοπατιού είναι 9 -11 χιλιόμετρα και η διαδρομή θα διαρκέσει 4 ώρες.

Το μονοπάτι είναι δύσκολο για αρχάριους λόγω ανηφορικής / κατηφορικής διαδρομής και είναι σημαντικό οι εκδρομείς να φορούν παπούτσια ορειβασίας. Κατώτερο οριο ηλικίας 18.

Σχετικα

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.