Μήπως, τελικά, και η Microsoft επιλέγει Λεμεσό;

11/10/2017
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ξυπνάς, ανοίγεις υπολογιστή, χαζεύεις για λίγα δευτερόλεπτα την εικόνα με την οποία σε υποδέχονται τα Windows 10 και κάπως έτσι αρχίζει μια τυπική μέρα σου, αν ανήκεις σε εκείνη τη μερίδα ανθρώπων που δουλεύουν με υπολογιστή ή σπουδάζουν.

Αν όμως η εικόνα που θα δεις αποδειχθεί γνώριμη, πολύ περισσότερο αν είναι η πόλη σου, τότε η μέρα αρχίζει με πολύ καλύτερη διάθεση, με δόσεις περηφάνειας και ενθουσιασμού. Κάπως έτσι αντέδρασε και η Δάφνη, μια νεαρή από τη Λεμεσό, η οποία είδε να φιγουράρει στον υπολογιστή της μια γνώριμη εικόνα της πόλης της, η θέα από τις αποβάθρες του μόλου.

Φαίνεται ότι η Microsoft έχει γούστο, λοιπόν, και ξέρει να διαλέγει. Και, τελικά, πολύ καλά κάνουν όσοι τριγυρνούν με μια φωτογραφική στο χέρι και απαθανατίζουν ξανά και ξανά τις ομορφιές της Λεμεσού, σε διαφορετικές ώρες της μέρας, σε διαφορετικές εποχές, με διαφορετικά χρώματα, φως και καιρικές συνθήκες. Γιατί πότε δεν ξέρεις ποιος θα βρει έμπνευση μέσα από τις εικόνες αυτές και μέχρι που μπορεί να φτάσει η φήμη της πόλης μας.
1228