2754

Μία εντυπωσιακή βιτρίνα μιας φτιάχνει τη διάθεση στο κέντρο της Λεμεσού!

19/11/2020
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Αυτός ο Νοέμριος βρήκε το κέντρο της Λεμεσού κάπως διαφορετικό, λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία του Covid 19. Ακόμα κι έτσι, όμως, κάποια πράγματα μας υπενθυμίζουν ότι έρχονται καλύτερες μέρες.

Μία τέτοια περίπτωση είναι η βιτρίνα ενός καταστήματος που αποφάσισε να φτιάξει τη διάθεση, τόσο των επισκεπτών του, όσο κα των περαστικών. Μια βιτρίνα που ξεχειλίζει από έντονα χρώματα, όμορφα πακέτα, παιχνίδια και φιγούρες που παραπέμπουν στα Χριστούγεννα, μοιράζεται με τον κόσμο της πόλης μία ιδέα γιορτινής ατμόσφαιρας, ενάντια στο κλίμα των ημερών.

Αν και το Urban Health house, όπως οι περισσότερες επιχειρήσεις στην πόλη, λειτουργεί με περιορισμούς λόγω της πανδημίας, η βιτρίνα του υπενθυμίζει ότι οι όμορφες εικόνες είναι το αντίδοτο που χρειαζόμαστε αυτή την εποχή.

Σχετικα

swipe gallery