25078

Μελένη Cottage Houses

21/05/2021
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Σε ένα χωριό που παραμένει γραφικό, παρά την πολύ μικρή απόσταση από τη Λεμεσό, βρίσκεται ο παραδοσιακός ξενώνας Μελένη Cottage Houses, ένα συγκρότημα από κομψά σπιτάκια, που περιβάλλουν μια όμορφη αυλή με πισίνα.

Ο ξενώνας βρίσκεται στο σπίτι όπου κάποτε έμενε ο προύχοντας της Παρεκκλησιάς. Όταν η οικογένεια του αρχικού ιδιοκτήτη έπαψε να το χρησιμοποιεί, οι νέοι διαχειριστές αποφάσισαν να το μετατρέψουν σε μια φιλόξενη γωνιά για χαλάρωση, λίγο έξω από την πόλη.

swipe gallery

Τα σπιτάκια που περιβάλλουν την αυλή, όπου βρίσκεται η πισίνα του ξενώνα, διαθέτουν 1 ή 2 δωμάτια, ενώ μεταξύ αυτών υπάρχει και μια σουίτα. Όμορφα διακοσμημένα και επιπλωμένα, με παραδοσιακά στοιχεία και ρουστίκ αναφορές, τα δωμάτια του ξενώνα προσφέρουν στιγμές ηρεμίας στους επισκέπτες, αλλά και τη δυνατότητα να βρίσκονται μέσα σε 10 λεπτά στις κοσμοπολίτικες επιλογές και στη θάλασσα της Λεμεσού.

Διεύθυνση: Χριστόφορου Παπαγιάννη 21
Τηλέφωνο: 99 657887