Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019

Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση @ Κόμβος Αγίου Νικολάου


Η Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση της Λεμεσού θα ξεκινήσει παραδοσιακά από τον Κυκλοφοριακό Κόμβο Αγίου Νικολάου και θα καταλήξεις στα φώτα τροχαίας Πολεμιδιών (Fairways).

Πρόγραμμα:
1:00 μ.μ. Παρέλαση Φιλαρμονικής Δήμου Λεμεσού, Μαζορέττων Σώματος Κυπρίων Οδηγών, Κανταδόρων, της ομάδας κρουστών Batukinio και των Μαζορέττων Λεμεσού.
1.15 μ.μ. Παρέλαση με επικεφαλής τις Βασίλισσες του Καρναβαλιού και τη συνοδεία τους, με άρματα και ομάδες πεζών στους ρυθμούς της ενιαίας μουσικής.

Τα εντυπωσιακά άρματα του Δήμου Λεμεσού θα εμπλουτίσουν την φετινή παρέλαση.

Η συγκέντρωση των αρμάτων θα αρχίσει από τις 8.30 π.μ. κατά μήκος της Λεωφόρου Μακαρίου Γ’, από τα φώτα τροχαίας Εναερίου μέχρι τον κυκλοφοριακό κόμβο Αγίου Νικολάου.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.