Άλλα

Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2017

Maritime Cyprus @ Κέντρο Ευαγόρα Λανίτη


Ένα από τα σημαντικότερα ναυτιλιακά συνέδρια παγκοσμίως, πραγματοποιείται για 15η χρονιά, έχοντας ως θέμα: «Ο Κόσμος του χθες, το σήμερα του αύριο». 

Με έμφαση σε σημαντικά θέματα που απασχολούν τη σημερινή ναυτιλία, το συνέδριο θα περιλαμβάνει πολιτικά και ρυθμιστικά, οικονομικά, περιβαλλοντικά, τεχνολογικά και γεωπολιτικά ζητήματα. 

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν στελέχη, ιδιοκτήτες και διευθυντές ναυτιλιακών εταιρειών, καθώς και αντιπρόσωποι ναυτιλιακών οργανισμών. 

Το συνέδριο θα καλωσορίσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, στο ξενοδοχείο Amathus στη Λεμεσό, στις 8 Οκτωβρίου. 

Πληροφορίες: 25 804 900

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.