Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2019

Limassol Santa Race @ Μόλος Λεμεσού


Το γνωστό ως ‘Santa’s Race’, που πραγματοποιείται σε πολλές χώρες του κόσμου και βγάζει στους δρόμους μικρούς και μεγάλους ντυμένους με στολές Άη Βασίλη, έρχεται στη Λεμεσό.

Την πρώτη Κυριακή του Δεκέμβρη, η πόλη θα γεμίσει Χριστουγεννιάτικη διάθεση, με τον κόσμο να συμμετέχει σε μια διαδρομή 5 χιλιομέτρων κατά μήκος του παραλιακού μετώπου, με έναρξη και λήξη στην Επίχωση Λεμεσού.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να σηματοδοτήσει την έναρξη της εορταστικής περιόδου και να προσκαλέσει τον κόσμο να στηρίξει όσους έχουν ανάγκη, καθώς τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την παροχή Χριστουγεννιάτικων και Πρωτοχρονιάτικων γευμάτων σε οικογένειες της Λεμεσού.

Η διοργάνωση είναι φιλική για όλες τις ηλικίες και ικανότητες.

Πληροφορίες: 99 224669, 99 335176, 99 471737, 25 760601

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.