A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGS


Υπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

Εκθέσεις

Πέμπτη, 09 Μαΐου 2019

Limassol Boat Show 2019 @ Μαρίνα Λεμεσού


Ακολουθώντας την επιτυχία των τελευταίων ετών, το Limassol Boat Show, το ναυτικό σαλόνι που πραγματοποιείται εδώ και 4 χρόνια στη Λεμεσό επιστρέφει ανανεωμένο και ακόμα μεγαλύτερο στη Μαρίνα Λεμεσού.

Για 4 ημέρες μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να περιεργαστούν είδη που αφορούν τη ζωή και την άθληση στη θάλασσα και να ανακαλύψουν σε όλους τους χώρους της Μαρίνας Λεμεσού σκάφη, εξαρτήματα για θαλάσσια αθλήματα, εξοπλισμό για ψάρεμα κ.α.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει πάνω από 120 εκθέτες από την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Ρωσία, την Αγγλία, το Ισραήλ και τον Λίβανο, όπως επίσης και σεμινάρια, παρουσιάσεις προϊόντων, θαλάσσιες δραστηριότητες και φαντασμαγορικές επιδείξεις. 

Σχετικα

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.