A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Limassol Boat Show

Περισσότεροι από 70 εκθέτες παρουσιάζουν στη Λεμεσό ό,τι έχει να κάνει με τη ζωή δίπλα και πάνω στη θάλασσα. Το Limassol Boat Show, η μεγαλύτερη έκθεση στο είδος της σε όλη την Κύπρο, προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες, που μαθαίνουν να ζουν τη θάλασσα όπως της αξίζει.

Το Limassol Boat Show ξεκίνησε ως Ναυτικό Σαλόνι το 2008, με σκοπό να δημιουργηθεί ένας κοινός χώρος συνάντησης επαγγελματιών με καταναλωτές, για την προώθηση του ναυτικού αθλητισμού και των θαλάσσιων δραστηριοτήτων. Από το 2015, η διοργάνωση μετακόμισε στη Μαρίνα Λεμεσού, στον πλέον κατάλληλο χώρο για να αναδειχθούν οι επιλογές για τη ζωή στη θάλασσα. Η έκθεση παρουσιάζει νέα προϊόντα για το ψάρεμα και τις καταδύσεις, σκάφη, jet ski και εξοπλισμό διασκεδαστικών θαλάσσιων αθλημάτων, ενημερώνοντας για τις εξελίξεις στο χώρο αυτό.

Η ψυχαγωγία είναι βασικό συστατικό του τριημέρου, με εντυπωσιακές επιδείξεις σκαφών και θαλάσσιων αθλημάτων, όπως fly board, jet skis, windsurfing, kayak και ειδικά παιχνίδια για yachts ή και για την παραλία, αλλά και face painting με θέμα τη θάλασσα για μικρά παιδιά. Πέρα από την έκθεση με ποικιλία ειδών και υπηρεσιών για τη θάλασσα, βρίσκει κανείς σεμινάρια για θέματα που αφορούν ηλεκτρονικά όργανα σκαφών, φυσιολογία των καταδύσεων, τεχνικές αλιείας, ελεύθερες καταδύσεις και πολλά ακόμα.

Με τη δράση του από το 2008, το Ναυτικό Σαλόνι κατάφερε να στηρίξει οικονομικά και έμπρακτα το Δήμο Λεμεσού, στην κατασκευή της πρώτης επίσημης ράμπας καθέλκυσης σκαφών στην περιοχή του Crowne Plaza. Ο θεσμός πλέον αναπτύσσεται και προχωρά ακόμα ψηλότερα, αναδεικνύοντας τη Λεμεσό ως τον κατεξοχήν χώρο για θαλάσσιες δραστηριότητες. Η Μαρίνα Λεμεσού, η πρώτη “superyacht” μαρίνα της Κύπρου, με δυνατότητα ελλιμενισμού σκαφών μέχρι και 110 μέτρα, φιλοξενεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης όλο και περισσότερα πολυτελή κότερα, που προσφέρουν ιδιαίτερη αίγλη στην περιοχή και αναδεικνύουν την προοπτική που παρουσιάζεται.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;