Μουσική / Πάρτι

Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019

Limassol Acoustic Festival 2019 @ Πλατεία ΤΕΠΑΚ


Μια διήμερη, υπαίθρια διοργάνωση στην καρδιά της παλιάς πόλης της Λεμεσού με μουσική, κατασκευές, χρώματα, δροσερή μπύρα, φαγητό και όμορφη διάθεση, επιστρέφει για ακόμα μια φορά λίγο πριν το τέλος του Αυγούστου.

13 μπάντες και καλλιτέχνες εμφανίζονται στην πλατεία ΤΕΠΑΚ, όπου θα υπάρχουν επίσης εκθέσεις φωτογραφίας, χειροποίητων κοσμημάτων, παζάρι δίσκων βινυλίου, live painting και πολλές ακόμα όμορφες δραστηριότητες, με νεανική ζωντάνια και πολύ ταλέντο.

Παίζουν: Alex August, Aristotelis Aristotelous, Introvert.Celestial Iris, Max Aloisi, Rumba Attack, Yemaya Son, Trio Nero, Arcadian Child, Mr. Wilson, Private Garden, Anemourio (Julio Full Band), Mighty Sugarcane

Είσοδος δωρεάν.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.