Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018

Limassol Acoustic Festival 2018 @ Πλατεία Παντοπωλείου


Μια διήμερη, υπαίθρια διοργάνωση στην καρδιά της παλιάς πόλης της Λεμεσού με μουσική, κατασκευές, χρώματα, δροσερή μπύρα, φαγητό και όμορφη διάθεση.

14 μπάντες και καλλιτέχνες εμφανίζονται στην πλατεία της Δημοτικής Αγορά, όπου θα υπάρχουν επίσης εκθέσεις φωτογραφίας, χειροποίητων κοσμημάτων, παζάρι δίσκων βινυλίου, live painting και πολλές ακόμα όμορφες δραστηριότητες, με νεανική ζωντάνια και πολύ ταλέντο.

Είσοδος ελεύθερη.

Παίζουν:
Κώστας Αποκίδης, Μιχάλης Κοντοβούρκης, Παναγιώτης Αλεξάνδρου, Jammobile Acoustic, Nwaina, Blues n Brews, Julio, Joakem, Introvert, Private Garden, The Smallest Creature, Black Anis, Magounda Kinousa, Slightly Offensive

Μάθε περισσότερα για το φεστιβάλ εδώ.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.