Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018

Limassol 3 on 3 @ Μόλος Λεμεσού


Η μεγαλύτερη διοργάνωση τουρνουά καλαθόσφαιρας στην Κύπρο, που έχει αναδειχθεί πια σε επίσημο θεσμό του αθλήματος καλαθόσφαιρας 3 on 3, επιστρέφει αναβαθμισμένη και ακόμα πιο πλούσια, με δραστηριότητες για 2 Σαββατοκύριακα, στην ξύλινη αποβάθρα του παραθαλάσσιου πάρκου της πόλης.

Περισσότεροι από 500 συμμετέχοντες από 140 ομάδες από όλο τον κόσμο θα επιδείξουν τις καλαθοσφαιρικές τους ικανότητες προσφέροντας θέαμα και συγκινήσεις σε όλους.

Με αγωνίσματα για παιδιά, γυναίκες και άντρες, με εταιρικούς αγώνες, με τους Elite OPAP αγώνες, όπου συμμετέχουν ομάδες από 12 διαφορετικές χώρες του κόσμου, αλλά και το πρώτο OPAP Limassol challenger, το 3 on 3 πρωτάθλημα της Κύπρου δίπλα στη θάλασσα της Λεμεσού, ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει όσο ποτέ.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.