Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Λεμεσός: Πόλη του νερού και του κρασιού @ KEY


Περιήγηση με οδηγό την αρχιτέκτονα Σεβίνα Φλωρίδου μέσα από την πόλη, με σκοπό να εξετάσει πώς ο «χώρος» μεταξύ των χρονικών γραμμών επηρεάζει την πόλη, όπως τη βλέπουμε σήμερα. Θα αποκαλύψει επίσης το «χώρο» μεταξύ των κυρίαρχων αλλαγών που επιβλήθηκαν στον αστικό ιστό της πόλης, εστιάζοντας στα πιο οικεία και ανθεκτικά στοιχεία της ιστορικής πόλης μέσα από το κρασί και το νερό, 2 ουσίες που καθόρισαν τον τρόπο ζωής και ανάπτυξης της Λεμεσού.

Την περιήγηση διοργανώνει ο KEY - Innovation in Culture, Education and Youth και στηρίζουν οι Home For Cooperation, Association for Historical Dialogue & Research (AHDR), Old Nicosia Revealed και Limassol Unlocked.

Ποσό συμμετοχής: €10 ανά άτομο.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων απαραίτητη η εγγραφή.
Παρακαλείσθε όπως δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ: [email protected]

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.