3067

Παραλία Lady’s Mile (Lady's Mile Restaurant)

26/09/2020
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ύπαιθρος
Άμμος
Κρεβατάκια / Ντους / Τουαλέτες
Ταβέρνες / Εστιατόρια

Στο δυτικότερο άκρο της παραλίας Lady’s Mile, λίγα λεπτά από την κοινότητα Ακρωτηρίου, έχει δημιουργηθεί ένας προορισμός για χαλάρωση και φαγητό δίπλα στη θάλασσα.

Το τμήμα αυτό της παραλίας απολαμβάνει τα γνώριμα πλεονεκτήματα της περιοχής, με λεπτή άμμο τόσο στην ακτή, όσο και στο βυθό. Το καφεστιατόριο Lady’s Mile, που λειτουργεί εκεί για χρόνια, είναι πόλος έλξης επισκεπτών καθ’ όλη την καλοκαιρινή περίοδο, μέχρι και τα μέσα του Φθινοπώρου.

Έτσι, αυτή η ήσυχη παραλία με οικογενειακή ατμόσφαιρα προσφέρεται για καφέ και κολύμπι από το πρωί, όπως επίσης και για φαγητό με θέα τη θάλασσα, αλλά και ολόκληρο τον κόλπο της Λεμεσού.

Τις Κυριακές, το καφεστιατόριο ετοιμάζει από νωρίς σούβλα για τους επισκέπτες του.

Τηλέφωνο: 99 535542