4681

Ξενοδοχείο New Okella (Σαϊττάς)

09/09/2020
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ένα ήσυχο, μικρό ξενοδοχείο λειτουργεί εδώ και χρόνια στην ορεινή Λεμεσό, μέσα στη δροσιά του πευκοδάσους. Το καλοκαίρι του 2020 ανανεώθηκε κάτω από νέα διεύθυνση, δημιουργώντας ακόμα πιο φιλόξενη ατμόσφαιρα για τους επισκέπτες του.

Το ξενοδοχείο New Okella βρίσκεται στην περιοχή Σαϊττά, λίγα μέτρα από τον κύριο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών. Διαθέτει 9 δίκλινα και 2 τετράκλινα δωμάτια, ώστε να εξυπηρετεί τόσο παρέες, όσο και οικογένειες.

Τόσο τα δωμάτια, όσο και το εστιατόριο του ξενοδοχείου απολαμβάνουν υπέροχη θέα στο γαλήνιο ορεινό τοπίο. Το εστιατόριο λειτουργεί στον υπαίθριο χώρο κάτω από τα πεύκα, όσο ο καιρός το επιτρέπει, ενώ για τον χειμώνα υπάρχει καλυμμένος χώρος με τζάκι.

Διεύθυνση: Ζωοδόχου Πηγής 46, Σαΐττας
Τηλέφωνο: 99 656127