Ξενοδοχείο Αηδόνια (Κάτω Πλάτρες)

18/09/2017
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ένα μικρό και φιλόξενο ξενοδοχείο υποδέχεται σε ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα όσους θέλουν να απολαύσουν τις ομορφιές της φύσης στο Τρόοδος. Το ξενοδοχείο «Αηδόνια» στεγάζεται σε κτίριο που ανεγέρθηκε το 2011, πάνω από τον ποταμό που διασχίζει τις Κάτω Πλάτρες, με αναφορές στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική των πετρόκτιστων σπιτιών του χωριού.

Μέσα στην καρδιά του δάσους Τροόδους, περικυκλωμένο από καταπράσινα πεύκα, πλατάνια και πελώριους δρύες, το ξενοδοχείο αποτελεί ένα καταφύγιο χαλάρωσης και ανανέωσης, τόσο το χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι. Με 14 δωμάτια (με τηλεόραση και ανεμιστήρα), πισίνα, εστιατόριο, σαλόνι με θέα στην κοίτη του ποταμού και στο χωριό, υπηρεσία wi-fi σε όλους τους χώρους του και άνετους χώρους στάθμευσης και παιδική χαρά στον κήπο, το ξενοδοχείο αποτελεί μια ιδανική επιλογή για όλη την οικογένεια.

Το πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ξενοδοχείου, όμως, είναι ένα ιδιαίτερο μπαλκόνι με άνετα καθίσματα, που έχει δημιουργηθεί μέσα στα κλαδιά ενός από τους αιωνόβιους δρύες που έχουν τις ρίζες τους στην κοίτη του ποταμού.  Πάνω στα χοντρά κλαδιά του δέντρου έχει δημιουργηθεί ένα είδος δεντρόσπιτου, που προσφέρει μοναδική θέα, δροσερή σκιά το καλοκαίρι και ειδυλλιακές στιγμές χαλάρωσης καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το χιονοδρομικό κέντρο στο Τρόοδος είναι προσβάσιμο σε 10 λεπτά οδικώς, ενώ σε πολύ μικρή απόσταση βρίσκεται η πλατεία του χωριού, με επιλογές για φαγητό, καφέ και ποτό.

*Extra tip: Το όνομα του ξενοδοχείου δεν είναι τυχαίο, αφού το τραγούδι των αηδονιών είναι από τους πιο χαρακτηριστικούς ήχους στην κοίτη του ποταμού, όπου είναι χτισμένο, από τα τέλη Απρίλη μέχρι και τις αρχές Ιουλίου.

Διεύθυνση: Κάτω Πλάτρες
Τηλέφωνο: 25 421 202, 99 565 548

swipe gallery


19840