Μουσική / Πάρτι

Τεταρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017

Κορκολής - Μανουσάκη @ Φασούλα


Η «Συνάντηση» αποτελεί μια μεγάλη μουσική συναυλία σε έργα του Μϊκη Θεοδωράκη και σημείο αναφοράς για τον επιτυχημένο συνδυασμό του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη επί σκηνής.

Με κλασσικά έργα για πιάνο, διασκευές ορχηστρικών κομματιών και λυρικά τραγούδια σε ερμηνεία της Σοφίας Μανουσάκη, η «Συνάντηση» έχει ταξιδέψει σε 30 πόλεις ανά την Ελλάδα σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, με εξαιρετικές κριτικές. 

Στην Κύπρο, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στη Μικρή Σαλαμίνα – Πάρκο Γλυπτικής Φίλιππου Γιαπάνη στη Φασούλα Λεμεσού, προς στήριξη του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25 747 750

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.