Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019

Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2019 @ Θέατρο Ριάλτο


Το επίσημο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Κύπρου «Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος», διοργανώνεται για 16η συνεχή χρονιά στη Λεμεσό, στο Θέατρο Ριάλτο. 

Το Φεστιβάλ αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις Κινηματογράφου, περιλαμβάνοντας πλούσιο πρόγραμμα προβολών, με παράλληλες δράσεις και εργαστήρια. 

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα (Glocal Images), Πρεμιέρες ταινιών που έχουν διακριθεί παγκοσμίως (τμήμα Viewfinder), Διαγωνιστικό Τμήμα με τις πιο πρόσφατες κυπριακές παραγωγές, αφιερώματα, παράλληλα προγράμματα για παιδιά και νέους και μουσικές εκδηλώσεις, συνθέτουν για ακόμη μια φορά το πρόγραμμα του επίσημου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Κύπρου, για τη μεγάλου μήκους ταινία. Ανάμεσα στις πρεμιέρες του φετινού φεστιβάλ περιλαμβάνονται πολυβραβευμένες ταινίες όπως: Girl του Lukas Dhont, Dogman του Matteo Garrone, και The Guilty του Gustav Möller.

Όλες οι ταινίες θα προβάλλονται στους αυθεντικούς τους διαλόγους με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.

Είσοδος:
- €6 Εισιτήριο Ημέρας
- €25 Κάρτα Φεστιβάλ (για όλες τις προβολές του Φεστιβάλ)
- Δωρεάν για φοιτητές με την παρουσίαση φοιτητικής κάρτας
- Δωρεάν για μαθητές στις ταινίες για παιδιά και νέους
- Δωρεάν για κατόχους κάρτας ΑμεΑ

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.