Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017

Κυνήγι Θησαυρού @ Πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου


Γνώση, περιπέτεια και ιστορική ατμόσφαιρα, συνδυάζονται στο κέντρο της πόλης, σε ένα φανταστικό κυνήγι θησαυρού, το οποίο μετά από μεγάλη επιτυχία έχει καθιερωθεί στην πόλη και αναμένεται με ενθουσιασμό. 

Το κυνήγι κρυμμένου θησαυρού – School Edition διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από τον Choice Fm και την ΠΟΕΔ Λεμεσού στην Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου, επιφυλάσσοντας μοναδικές στιγμές περιπέτειας, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις. 

Στο φετινό κυνήγι θησαυρού μπορούν να λάβουν μέρος ομάδες (2- 4 ατόμων) με μαθητές από τα σχολεία της Λεμεσού, μαζί με τους γονείς ή τους δασκάλους τους, διεκδικώντας την πρώτη θέση στη μάχη.

Η συμμετοχή (μέχρι την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου) είναι δωρεάν. Οι 3 πρώτοι νικητές θα μοιραστούν το έπαθλο των €500, ενώ οι υπόλοιπες 20 πρώτες ομάδες, θα λάβουν πλούσια δώρα.

Πληροφορίες: 25 82 08 20 

Μάθε περισσότερα για το Μεσαιωνικό Κάστρο Λεμεσού εδώ. 

Μάθε περισσότερα για την Πλατεία Κάστρου εδώ.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.