19437

Καταλύματα Συμπόσιο

15/01/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Στο χωριό που φιλοξενεί τη μοναδική εκκλησία της επαρχίας Λεμεσού, που έχει τεθεί υπό την προστασία της Unesco, έχει δημιουργηθεί μια παραδοσιακή γειτονιά με όμορφα αναπαλαιωμένα σπιτάκια, που σε προκαλούν να βρεθείς πίσω στη ζωή της υπαίθρου και να ανακαλύψεις τις ξεχωριστές ομορφιές της.

Πρόκειται για 3 πετρόκτιστα σπιτάκια, με γραφικές, πλακόστρωτες αυλές και μπαλκόνια, εξοπλισμένα με τζάκια και σόμπες, που βρίσκονται μόλις λίγα μέτρα μακριά από μία από τις πιο γνωστές ταβέρνες του χωριού, το «Συμπόσιο». Τα σπιτάκια έχουν επιμεληθεί οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας, επιπλώνοντάς τα με την ίδια παραδοσιακή εικόνα που έχει υιοθετήσει και η τραπεζαρία στο «Συμπόσιο», ώστε να προσφέρουν φιλοξενία σε όσους θέλουν να απολαύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την ηρεμία, το φυσικό περιβάλλον και τις παραδόσεις της περιοχής.

Τα σπιτάκια είναι διώροφα, διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες ανέσεις για να ξεκουραστεί κάποιος μέσα στη γαλήνη της υπαίθρου. Στον χώρο τους μπορούν να φιλοξενήσουν ζευγάρια, παρέες, αλλά και οικογένειες, αφού διαθέτουν και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, για όσους χρειαστούν τις υπηρεσίες της. Η μικρή απόσταση από τα αξιοθέατα της γύρω περιοχής, αλλά και η δυνατότητα να περιηγηθεί κανείς τα αξιοθέατα του χωριού με τα πόδια, καθιστά την επιλογή αυτή ιδανική για όσους αγαπούν τις εξερευνήσεις και τις ομορφιές της υπαίθρου.

Διεύθυνση: Πελένδρι
Τηλέφωνο: 99 236425