A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:

Καρναβαλίστικο παζαράκι: Πούλα την παλιά σου στολή και βρες μια νέα για φέτος!

Αν είσαι φανατικός του καρναβαλιού, πιθανόν να έχεις γεμίσει κάποιο ντουλάπι με στολές που δε χρειάζεσαι. Με κάποιες, ίσως να είσαι και συναισθηματικά δεμένος, με άλλες, όμως, ίσως έχει έρθει η ώρα να πείτε το τελευταίο αντίο.

Για να μη γεμίσεις τον κάδο των σκουπιδιών, προκειμένου να αδειάσεις την ντουλάπα (ανακύκλωση, παιδιά!), υπάρχουν και άλλοι τρόποι να ξεφορτωθείς την παλιά σου στολή. Στον πολυχώρο ΡΟΔΙ, όπου πραγματοποιείται από τις 29/1 έως τις 15/2 μια εντυπωσιακή έκθεση των φετινών στολών της μεγάλης παρέλασης για το Καρναβάλι Λεμεσού, θα λειτουργεί και παζαράκι καρναβαλίστικης στολής. Ο καθένας μπορεί να πάρει εκεί στολές, μάσκες και άλλα σχετικά αξεσουάρ, έτσι ώστε κάποιος άλλος να βρει ανάμεσά τους τη δική του στολή για αυτό το καρναβάλι.

Οι στολές που έχουν φορεθεί ελάχιστα και είναι σε πολύ καλή κατάσταση μπορούν έτσι να αποκτήσουν ξανά νόημα και ζωή, συμμετέχοντας και πάλι στη μεγάλη αυτή γιορτή. Την ίδια στιγμή, όσοι συμμετέχουν στο παζαράκι αυτό, είτε προμηθεύοντας, είτε αγοράζοντας καρναβαλίστικα είδη, βοηθούν τον εθελοντικό οργανισμό και το Κέντρο Ημέρας «Πρόσβαση», όπου οι διοργανωτές θα δώσουν τα έσοδα από αυτή τη δραστηριότητα. Ευκαιρία, λοιπόν, να συνδυάσεις με τον καλύτερο τρόπο το ευχάριστο, το χρήσιμο και το ωφέλιμο μαζί.

Πληροφορίες: 25 252 577


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;