A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

JR Restaurant: Όταν τα χαρίσματα της Λεμεσού χορταίνουν στομάχι και μάτια!

Σαν βγεις στον πηγαιμό για την ύπαιθρο της Λεμεσού, ξέρεις ότι στον δρόμο της επιστροφής θα είσαι 100% χορτάτος. Αυτό το επιβεβαιώνουν περιπτώσεις όπως αυτή η χαρακτηριστική, κυπριακή ταβέρνα, που εκτός από νόστιμα, παραδοσιακά πιάτα, «σερβίρει» στο τραπέζι μια από τις πιο πράσινες κοιλάδες της ορεινής Λεμεσού.

Η κοιλάδα που σχηματίστηκε στην κοίτη του ποταμού Κούρη, ενός από τους μεγαλύτερους στην Κύπρο, είναι ίσως η μεγαλύτερη ευλογία για την περιοχή και ιδιαίτερα για την κοινότητα της Τριμίκλινης, η οποία φημίζεται για την πλούσια παραγωγή της σε φρούτα και λαχανικά. Την κοιλάδα αυτή αγναντεύει μια όμορφη, οικογενειακή ταβέρνα, η οποία ετοιμάζει παραδοσιακές νοστιμιές εδώ και δεκαετίες, χορταίνοντας εξίσου στομάχι και μάτια.

Με μια όμορφη αυλή, περιτριγυρισμένη από πράσινο, φιλόξενη τραπεζαρία που αποπνέει μια αίσθηση σπιτικής ζεστασιάς και μπαλκόνι που αγναντεύει τη συγκλονιστική θέα της καταπράσινης κοιλάδας, ο χώρος αυτός σε σκλαβώνει από την πρώτη στιγμή. Έτσι, οι κυπριακές γεύσεις στο J.R. Restaurant έχουν πάντα ένα ιδανικό συνοδευτικό, που ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις όσων αποφασίσουν μια επίσκεψη στην περιοχή.

Ανακάλυψε τις απίθανες ομορφιές της Τριμίκλινης, στο μεγάλο αφιέρωμα με φωτογραφίες και βίντεο.

Δες περισσότερες ταβέρνες με υπέροχη θέα στη Λεμεσό εδώ.Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.