A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:

Υποψήφιος για βραβείο Καλύτερου Διεθνή Αγώνα ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ!

Υποψήφιος για Καλύτερος Διεθνής Αγώνας στα Running Awards στην Αγγλία, είναι ο Μαραθώνιος Λεμεσού. Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Κύπρου κατάφερε να διακριθεί στο εξωτερικό, χάριν στη φήμη του που εξαπλώνεται ολοένα μεταξύ των ξένων δρομέων.

Τα στοιχεία που κατατάσσουν το Μαραθώνιο Λεμεσού ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου, πέρα από την πολύ καλή οργάνωση, είναι η μαγευτική διαδρομή που κινείται παράλληλα με τη θάλασσα, το επίπεδο έδαφος, αλλά και οι καιρικές συνθήκες που είναι ιδανικές για το Μάρτιο, και επιτρέπουν καλές επιδόσεις στους δρομείς. Η κυπριακή φιλοξενία και οι υποδομές της Λεμεσού, η οποία διαθέτει εξαιρετικές ξενοδοχειακές μονάδες, πολύ καλό οδικό δίκτυο και εξυπηρετείται από 2 διεθνή αεροδρόμια, που απέχουν μισή ώρα από την πόλη, ενισχύουν την υποψηφιότητα του θεσμού.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού 2018 θα είναι και φέτος διήμερος με τις μη αγωνιστικές διαδρομές το Σάββατο, 17 Μαρτίου, και τις αγωνιστικές διαδρομές την Κυριακή, 18 Μαρτίου. Οι ενδείξεις έως τώρα είναι κάτι παραπάνω από θετικές και εκτιμάται πως στη διοργάνωση του 2018 θα λάβουν μέρος περισσότεροι από τους 1.500 ξένους δρομείς που έτρεξαν το 2017. Το κυπριακό κοινό μπορεί να στηρίξει την υποψηφιότητα, ψηφίζοντας στο therunningawards.com, στην κατηγορία «Running Events – International Events».


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;