18961

Ήπιο Suites (Βουνί)

01/11/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσεις το παρελθόν, την ιστορία και τις παραδόσεις ενός τόπου, είναι να γίνουν κομμάτι των εμπειριών του σήμερα. Ένας χώρος όπως το «Ήπιο» καταφέρνει να δημιουργεί το περιβάλλον για να αναπολήσεις τα παλιά, να γνωρίσεις την παραδοσιακή φυσιογνωμία του γραφικού κρασοχωριού και να χαλαρώσεις με σύγχρονες ανέσεις, ρίχνοντας τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Πρόκειται για ένα συγκρότημα από 6 όμορφες σουίτες 2 ατόμων, που βρίσκεται στην καρδιά του χωριού Βουνί, σε ένα αναπαλαιωμένο αρχοντικό, το οποίο χτίστηκε πριν 200 περίπου χρόνια. Τα στούντιο - σουίτες έχουν διακοσμηθεί με τρόπο που συνδυάζει την παραδοσιακή αύρα του χωριού και του κτιρίου, με μοντέρνα στοιχεία στην επίπλωση, εμπνέοντας μια ειδυλλιακή διάθεση, ιδανική για ρομαντικές αποδράσεις. Ξύλινα παράθυρα, χαριτωμένα μπαλκόνια και άνετες βεράντες επιτρέπουν στους επισκέπτες να απολαύσουν την υπέροχη θέα στο χωριό και τον καθαρό αέρα της ορεινής Λεμεσού.

Οι σουίτες προσφέρουν χαλάρωση και η ηρεμία, διαθέτοντας μοντέρνα επίπλωση με άνετα, διπλά κρεβάτια, καθιστικό με τηλεόραση και πρόσβαση σε Wi Fi. Την ίδια στιγμή, το αρχοντικό με τις μεγάλες καμάρες και τα ανάγλυφα διακοσμητικά μοτίβα, διατηρεί τα στοιχεία της λαϊκής παράδοσης του τόπου μέχρι σήμερα. Το σημείο στο οποίο βρίσκεται το παλιό αρχοντικό επιτρέπει στους ενοίκους του να περιηγηθούν εύκολα στο γραφικό χωριό, διασχίζοντας τα στενά δρομάκια, όπου συναντά κανείς φιλόξενα, παραδοσιακά καφενεία και μερικές από τις πιο δημοφιλείς ταβέρνες της υπαίθρου της Λεμεσού.

Η γνωριμία με το κρασί, τις παραδόσεις του και τις ξεχωριστές γεύσεις της ντόπιας παραγωγής είναι από τους κύριους λόγους για να επισκεφθεί κανείς το Βουνί, χάριν στα σημαντικά οινοποιεία της περιοχής και το μουσείο κρασιού στο χωριό.

Τηλέφωνο: 99 577140