44530

27 χώροι για φαγητό στη Λεμεσό, με παιδότοπο!

22/11/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Η Λεμεσός, προσφέροντας ξεχωριστές επιλογές για φαγητό και διασκέδαση, καταφέρνει να ικανοποιήσει και τις ανάγκες των οικογενειών με παιδιά, που πάντα έχουν διάθεση για παιχνίδι.

Δεν είναι λίγοι, λοιπόν, οι χώροι για φαγητό και ποτό με δικό τους παιδότοπο, ώστε να περνούν ευχάριστα και δημιουργικά την ώρα τους τα παιδιά. Γι' αυτό και εστιατόρια, ταβέρνες και café μέσα στην πόλη, αλλά και έξω από αυτή, γίνονται αγαπημένοι οικογενειακοί προορισμοί.

Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται διαφορετικές επιλογές, που καλύπτουν ποικιλία γούστων και περιστάσεων.

Ταβέρνες - Εστιατόρια

1. Άγιος Ερμογένης

Η ταβέρνα του Αγίου Ερμογένη προσφέρει ένα ποικίλο μενού, αλλά μεγάλο πλεονέκτημα του χώρου είναι και το υπαίθριο πάρκο, με ενδιαφέροντα και πρωτότυπα παιχνίδια για παιδιά κάθε ηλικίας. 

Διεύθυνση: Άγιος Ερμογένης, Επισκοπή
Τηλέφωνο: 700 700 35

2. Pastos Tavern

Η ταβέρνα Pastos διαθέτει μενού με πιάτα από τη διεθνή κουζίνα, ενώ στον υπαίθριο χώρο υπάρχουν παιχνίδια, ώστε να βολεύει για οικογενειακές εξόδους, αλλά και για διοργάνωση πάρτι.

Διεύθυνση: 14ος Δρόμος, Επισκοπή
Τηλέφωνο: 99 123965

3. Andy’s Place

Παραδοσιακές, κυπριακές γεύσεις και φιλόξενη ατμόσφαιρα συνθέτουν το περιβάλλον του εστιατορίου Andy’s Place, στον δρόμο Λεμεσού - Πλατρών. Ο υπαίθριος παιδότοπος με γρασίδι, το καθιστά αγαπητό προορισμό για παιδιά.

Διεύθυνση: Γιάννου Κρανιδιώτη 31
Τηλέφωνο: 25 382585

4. Ocean BasketMy Mall

Ένας χώρος για όσους αγαπούν τα πιάτα με θαλασσινά και sushi, το εστιατόριο που βρίσκεται στον όροφο του My Mall διαθέτει παιδότοπο για τους μικρούς επισκέπτες του στην αυλή.

Διεύθυνση: My Mall, Φραγκλίνου Ρούσβελτ 285
Τηλέφωνο: 25 392574

5. M Café-Restaurant

Με 2 παιδότοπους, 1 στον εξωτερικό και 1 στον εσωτερικό χώρο, το M Café-Restaurant προσφέρει επιλογές για όλη την οικογένεια, με μενού για φαγητό, καφέ και ποτό, αλλά και χώρο με μπιλιάρδα.

Διεύθυνση: Αγίου Γεωργίου 7, Ύψωνας
Τηλέφωνο: 25 550050

6. Dasoudi Restaurant

Θέα στη θάλασσα, πλούσιο πράσινο και ένας μεγάλος, υπαίθριος, περιφραγμένος παιδότοπος με δάπεδο ασφαλείας έλκουν στον χώρο αυτό οικογένειες που απολαμβάνουν είτε το ποικίλο μενού του εστιατορίου, είτε απλώς τον καφέ τους.

Διεύθυνση: Παραλία Δασούδι, Γερμασόγεια
Τηλέφωνο: 25 322881

7. Εστιατόριο Γαλήνη (Πύργος)

Ένας χώρος με αγαπημένες γεύσεις της ελληνικής και κυπριακής κουζίνας, αλλά και με μεγάλη αυλή με παιχνίδια για τα παιδιά, ιδανικός για οικογενειακές γιορτές.

Διεύθυνση: Γιάννου Κρανιδιώτη 35, Πύργος
Τηλέφωνο: 25 632998

8. Αλακάτι

Πρόκειται για υπαίθριο, ένα κυπριακό εστιατόριο στον χώρο του St. Raphael Resort. Ο μεγάλος παιδότοπος, ακριβώς δίπλα από το εστιατόριο, εξυπηρετεί όσους το επισκέπτονται μαζί με παιδιά.

Διεύθυνση: St. Raphael Resort
Τηλέφωνο: 25 834200

9. Άγιος Γεώργιος Αλαμάνου

Ένας από τους πιο γνωστούς προορισμούς για ψάρι έξω από την πόλη, εκτός από θέα στη θάλασσα, διαθέτει και ένα μεγάλο, υπαίθριο παιδότοπο, με φουσκωτά παιχνίδια και όχι μόνο.

Διεύθυνση: Άγιος Γεώργιος Αλαμάνος (Έξοδος για Πεντάκωμο από τον αυτοκινητόδρομο)
Τηλέφωνο: 25 633634

10. Εν Λευκό

Καθ’ οδόν από Λεμεσό προς Τρόοδος, το εστιατόριο προσφέρεται για φαγητό με ελληνικές γεύσεις, αλλά και καφέ ή ποτό. Ο υπαίθριος παιδότοπος, για παιδιά έως 7 ετών, είναι από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του.

Διεύθυνση: Δρόμος Λεμεσού - Τροόδους (λίγο πριν τη γέφυρα της Άλασσας)
Τηλέφωνο: 95 934648

11. Adventure Mountain Park

Πέρα από δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες (από paintball μέχρι αναρρίχηση), ο χώρος προσφέρει και παιδότοπο αλλά και παγοδρόμιο (που λειτουργεί εποχιακά) για τη διασκέδαση των παιδιών.

Διεύθυνση: Κυπερούντα
Τηλέφωνο: 99 674126

Πιτσαρίες - Burgers - Fast Food

12. Classic Burger Joint

Ένα στέκι που έγινε γνωστό για τα λαχταριστά burger του κέντρο της Λεμεσού, δημιούργησε στο κατάστημά του στη Γερμασόγεια ένα μεγάλο, υπαίθριο παιδότοπο, που προσφέρεται για πάρτι και εκδηλώσεις.

Διεύθυνση: Γεωργίου Α' 91, Γερμασόγεια
Τηλέφωνο: 7000 0405

13. Burger King

Με παιδότοπο υπαίθριο, αλλά και στον όροφο του εστιατορίου, ο χώρος προσφέρεται για οικογενειακές επισκέψεις, αλλά και για διοργάνωση γενεθλίων, με μενού που αγαπούν εξίσου μεγάλοι και παιδιά.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Μακαρίου 206
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 77 77 72 72

14. Mc Donald's

Μια από τις δημοφιλέστερες αλυσίδες γρήγορου φαγητού, έχει δημιουργήσει στην τουριστική περιοχή της Λεμεσού ένα μεγάλο παιδότοπο για τη διασκέδαση των παιδιών που προτιμούν το μενού του Mc Donald's.

Διεύθυνση: Γεωργίου Α’, Γερμασόγεια (απέναντι από το Breeze Summer Club)
Τηλέφωνο: 25 317272

15. KFC

Η διεθνώς γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού KFC έχει δημιουργήσει στο κατάστημά της στη Λεμεσό έναν παιδότοπο με πολλά επίπεδα, που εξάπτει τη φαντασία και το κέφι των παιδιών.

Δειύθυνση: Γεωργίου Α' (Γερμασόγεια)
Τηλέφωνο: 25 325111

16. Bennigan's

Βρίσκεται στον παραλιακό της Λεμεσού και προσφέρεται για απολαυστικά burgers, steaks ή και απλά για μια δροσερή μπύρα. Ο παιδότοπος με το μεγάλο φουσκωτό κάστρο, κάνει το εστιατόριο ιδανικό για οικογένειες.

Διεύθυνση: Προμαχών Ελευθερίας 15Α , Άγιος Αθανάσιος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25 329 590

17. Fridays (Εναέριος, My Mall)

Η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων με το αμερικανικού τύπου μενού, υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε 2 καταστήματα στη Λεμεσό με ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τη διασκέδαση των παιδιών.

Διευθύνσεις: Δρόμος 28ης Οκτωβρίου (Εναέριος), Φραγκλίνου Ρούσβελτ 285 (My Mall)
Τηλέφωνα επικοινωνίας:  25 583 355 (Εναέριος), 25 812 911 (My Mall)

18. Pizza Mia

Ιταλικής έμπνευσης νοστιμιές και μοντέρνα διακόσμηση, συνθέτουν την εμπειρία στο εστιατόριο της Pizza Mia. Μέσω monitor, οι γονείς μπορούν να παρακολουθούν τα παιδιά να παίζουν στον διαμορφωμένο χώρο στο υπόγειο.

Διεύθυνση: Κολωνακίου 26, Λινόπετρα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25 376999

19. Pizza Mine

Ένας χώρος που εξυπηρετεί τους λάτρεις της πίτσας, αλλά και χορτοφάγους και vegans, διαθέτει στη βεράντα του έναν περιφραγμένο χώρο για να διασκεδάσουν με ασφάλεια τα παιδιά.

Διεύθυνση: Βασιλέως Γεωργίου Α' 60 Γερμασόγεια
Τηλέφωνο: 777 5200

20. Pizza Plus

Στον χώρο αυτό απολαμβάνει κανείς πίτσα ψημένη σε ξυλόφουρνο, αλλά και επιλογές σε ζυμαρικά και κρεατικά, ενώ τα παιδιά, απολαμβάνουν παιχνίδι σε έναν όμορφο παιδότοπο.

Διεύθυνση: Προμαχών Ελευθερίας 13 (απέναντι από Crown Plaza Limassol Hotel)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25 311 555

Για καφέ με τα παιδιά…

21. The Hub Café

To café αυτό στην Παλώδια, διαθέτει υπαίθριο, περιφραγμένο χώρο για παιχνίδι, καλυμμένο με τάπητα, αλλά και παιδότοπο στον καλυμμένο χώρο. Εκτός από καφέ, ο χώρος προσφέρει επιλογές για γλυκά και αλμυρά τσιμπήματα.

Τηλέφωνο: 25 770100

22. Melina Mercouri Café

Σε ένα γνωστό πάρκο στη Μέσα Γειτονιά, δημιουργήθηκε ο χώρος αυτός για μια χαλαρή βόλτα για καφέ, αλλά και για παιχνίδι και άσκηση των παιδιών.

Διεύθυνση: Πανίκου Χαράκη, Μέσα Γειτονιά
Τηλέφωνο: 99 788303

23. Mikel coffee

Το κατάστημα της γνωστής αλυσίδας café στην οδό Πάφου, διαθέτει ένα βολικό παιδότοπο σε στεγασμένο χώρο, για να εξυπηρετεί όσους τον επισκέπτονται μαζί με παιδιά.

Διεύθυνση: Πάφου 59
Τηλέφωνο: 25 760444

24. Lanitio Coffee & Fun

Το café λειτουργεί στον χώρο δυτικά του Λανιτείου σταδίου, όπου υπάρχει ένας μεγάλος, υπαίθριος παιδότοπος κάτω από τα πεύκα, αλλά και χώρος με όργανα γυμναστικής για παιδιά και ενήλικες.

Τηλέφωνο: 99 284323

25. La Croissanterie

Η καφετέρια La Croissanterie στην οδό Πάφου, προσφέρεται ως επιλογή για καφέ και ελαφριά γεύματα. Στην καφετέρια έχει δημιουργηθεί ένα ολόκληρο δωμάτιο με χαλί και παιχνίδια για τα παιδιά.

Διεύθυνση: Πάφου 53
Τηλέφωνο: 96 090209

26. Gloria Jean’s Coffees

Τα καταστήματα της αλυσίδας στη Λεμεσό, αποτελούν αγαπητούς προορισμούς για καφέ και τσιμπήματα, προσφέροντας ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τη διασκέδαση των παιδιών.

Διευθύνσεις: Λεωφόρος Μακαρίου 132, Σπύρου Κυπριανού 55 (Γερμασόγεια), Αριάδνης 7, Μουτταγιάκα (K-Cineplex)
Τηλέφωνα: 25 251136 (Μακαρίου), 25 109422 (Γερμασόγεια)

27. Costa Coffee

Ένα από τα κεντρικότερα café της πόλης, που μπορεί να φιλοξενήσει από οικογένειες και παρέες, μέχρι και επαγγελματικές συναντήσεις, διαθέτει στη βεράντα του παιδότοπο με δάπεδο ασφαλείας για μικρά παιδιά.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Μακαρίου Γ' 187
Τηλέφωνο: 25 372727