55702

31 χώροι για φαγητό στη Λεμεσό, με παιδότοπο!

01/11/2021
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Η Λεμεσός, προσφέροντας ξεχωριστές επιλογές για φαγητό και διασκέδαση, καταφέρνει να ικανοποιήσει και τις ανάγκες των οικογενειών με παιδιά, που πάντα έχουν διάθεση για παιχνίδι.

Δεν είναι λίγοι, λοιπόν, οι χώροι για φαγητό και ποτό με δικό τους παιδότοπο, ώστε να περνούν ευχάριστα και δημιουργικά την ώρα τους τα παιδιά. Γι' αυτό και εστιατόρια, ταβέρνες και café μέσα στην πόλη, αλλά και λίγο έξω από αυτή, γίνονται αγαπημένοι οικογενειακοί προορισμοί.

Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται διαφορετικές επιλογές, που καλύπτουν ποικιλία γούστων και περιστάσεων.

Ταβέρνες - Εστιατόρια

1. Κοινοτικό Πάρκο Κολοσσιού

Στο Κοινοτικό Πάρκο στο Κολόσσι λειτουργεί καφεστιατόριο, προσφέροντας καφέ, smoothies και γρανίτες, σνακ (από burgers μέχρι κρέπες), αλλά και κρεατικά στη σχάρα. Έτσι, αποτελεί ιδανικό προορισμό για οικογένειες, αλλά και εκδηλώσεις.

Τηλέφωνο: 95 163550, 25 933200

2. Άγιος Ερμογένης (Επισκοπή)

Η ταβέρνα του Αγίου Ερμογένη προσφέρει ένα ποικίλο μενού, αλλά μεγάλο πλεονέκτημα του χώρου είναι και το υπαίθριο πάρκο, με ενδιαφέροντα και πρωτότυπα παιχνίδια για παιδιά κάθε ηλικίας. 

Διεύθυνση: Άγιος Ερμογένης, Επισκοπή
Τηλέφωνο: 700 700 35

3. Pastos Tavern (Επισκοπή)

Η ταβέρνα Pastos διαθέτει μενού με πιάτα από τη διεθνή κουζίνα, ενώ στον υπαίθριο χώρο υπάρχουν παιχνίδια, ώστε να βολεύει για οικογενειακές εξόδους, αλλά και για διοργάνωση πάρτι.

Διεύθυνση: 14ος Δρόμος, Επισκοπή
Τηλέφωνο: 99 123965

4. Andy’s Place (Πάνω Πολεμίδια)

Παραδοσιακές, κυπριακές γεύσεις και φιλόξενη ατμόσφαιρα συνθέτουν το περιβάλλον του εστιατορίου Andy’s Place, στον δρόμο Λεμεσού - Πλατρών. Ο υπαίθριος παιδότοπος με γρασίδι, το καθιστά αγαπητό προορισμό για παιδιά.

Διεύθυνση: Γιάννου Κρανιδιώτη 31
Τηλέφωνο: 25 382585

5. Ocean Basket (My Mall)

Ένας χώρος για όσους αγαπούν τα πιάτα με θαλασσινά και sushi, το εστιατόριο που βρίσκεται στον όροφο του My Mall διαθέτει παιδότοπο για τους μικρούς επισκέπτες του.

Διεύθυνση: My Mall, Φραγκλίνου Ρούσβελτ 285
Τηλέφωνο: 25 392574

6. Dasoudi Restaurant (Γερμασόγεια)

Θέα στη θάλασσα, πλούσιο πράσινο και ένας μεγάλος, υπαίθριος, περιφραγμένος παιδότοπος με δάπεδο ασφαλείας έλκουν στον χώρο αυτό οικογένειες που απολαμβάνουν είτε το ποικίλο μενού του εστιατορίου, είτε απλώς τον καφέ τους.

Διεύθυνση: Παραλία Δασούδι, Γερμασόγεια
Τηλέφωνο: 25 322881

7. Bistro Park (Παρεκκλησιά)

Το πάρκο στην είσοδο της κοινότητας Παρεκκλησιάς, πέρα από άνετο παιδότοπο με δάπεδο ασφαλείας και γρασίδι, διαθέτει και αναψυκτήριο που λειτουργεί καθημερινά, προσφέροντας φαγητό και ποτό.

Τηλέφωνο: 99 484489

8. Chivalry Restaurant (Πύργος)

Στην είσοδο του χωριού Πύργος βρίσκεται το Κοινοτικό Πάρκο, όπου λειτουργεί το εστιατόριο Chivalry από το απόγευμα και μετά, προσφέροντας ενδιαφέροντα πιάτα με στοιχεία της μεσογειακής και διεθνούς κουζίνας.

Διεύθυνση: Κοινοτικό Πάρκο Πύργου
Τηλέφωνο: 99 959584

9. Αυλή του μεζέ (Πύργος)

Ένας χώρος με αγαπημένες γεύσεις της ελληνικής και κυπριακής κουζίνας, αλλά και με μεγάλη αυλή με παιχνίδια για τα παιδιά, ιδανικός για οικογενειακές γιορτές.

Διεύθυνση: Γιάννου Κρανιδιώτη 35, Πύργος
Τηλέφωνο: 25 632998

10. Αλακάτι (Παρεκκλησιά)

Πρόκειται για ένα υπαίθριο, κυπριακό εστιατόριο στον χώρο του St. Raphael Resort, που λειτουργεί Απρίλιο - Οκτώβριο. Ο μεγάλος παιδότοπος δίπλα από το εστιατόριο, εξυπηρετεί όσους το επισκέπτονται μαζί με παιδιά.

Διεύθυνση: St. Raphael Resort
Τηλέφωνο: 25 834200

11. Άγιος Γεώργιος Αλαμάνου

Ένας από τους πιο γνωστούς προορισμούς για ψάρι έξω από την πόλη, εκτός από θέα στη θάλασσα, διαθέτει και ένα μεγάλο, υπαίθριο παιδότοπο, με φουσκωτά παιχνίδια και όχι μόνο.

Διεύθυνση: Άγιος Γεώργιος Αλαμάνος (Έξοδος για Πεντάκωμο από τον αυτοκινητόδρομο)
Τηλέφωνο: 25 633634

12. Εν Λευκώ

Καθ’ οδόν από Λεμεσό προς Τρόοδος, το εστιατόριο αυτό προσφέρεται για φαγητό με ελληνικές γεύσεις, αλλά και καφέ ή ποτό. Ο υπαίθριος παιδότοπος, για παιδιά έως 7 ετών, είναι από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του.

Διεύθυνση: Δρόμος Λεμεσού - Τροόδους (λίγο πριν τη γέφυρα της Άλασσας)
Τηλέφωνο: 99 923409

13. Adventure Mountain Park (Κυπερούντα)

Πέρα από δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες (από paintball μέχρι αναρρίχηση), ο χώρος προσφέρει και παιδότοπο αλλά και παγοδρόμιο (που λειτουργεί εποχιακά) για τη διασκέδαση των παιδιών.

Διεύθυνση: Κυπερούντα
Τηλέφωνο: 99 674126

Πιτσαρίες - Burgers - Fast Food

14. Burger King

Με παιδότοπο υπαίθριο, αλλά και στον όροφο του εστιατορίου, ο χώρος προσφέρεται για οικογενειακές επισκέψεις, αλλά και για διοργάνωση γενεθλίων, με μενού που αγαπούν εξίσου μεγάλοι και παιδιά.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Μακαρίου 206
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 77 77 72 72

15. Mc Donald's (Γερμασόγεια)

Μια από τις δημοφιλέστερες αλυσίδες γρήγορου φαγητού, έχει δημιουργήσει στην τουριστική περιοχή της Λεμεσού ένα μεγάλο παιδότοπο για τη διασκέδαση των παιδιών που προτιμούν το μενού του Mc Donald's.

Διεύθυνση: Γεωργίου Α’, Γερμασόγεια (απέναντι από το Breeze Summer Club)
Τηλέφωνο: 25 317272

16. KFC (Γερμασόγεια)

Η διεθνώς γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού KFC έχει δημιουργήσει στο κατάστημά της στη Λεμεσό έναν παιδότοπο με πολλά επίπεδα, που εξάπτει τη φαντασία και το κέφι των παιδιών.

Δειύθυνση: Γεωργίου Α' (Γερμασόγεια)
Τηλέφωνο: 25 325111

Σχετικα

17. Bennigan's (Άγιος Αθανάσιος)

Βρίσκεται στον παραλιακό της Λεμεσού και προσφέρεται για απολαυστικά burgers, steaks ή και απλά για μια δροσερή μπύρα. Ο παιδότοπος με το μεγάλο φουσκωτό κάστρο, κάνει το εστιατόριο ιδανικό για οικογένειες.

Διεύθυνση: Προμαχών Ελευθερίας 15Α , Άγιος Αθανάσιος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25 329 590

18. Fridays (Εναέριος, My Mall)

Η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων με το αμερικανικού τύπου μενού, υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε 2 καταστήματα στη Λεμεσό με ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τη διασκέδαση των παιδιών.

Διευθύνσεις: Δρόμος 28ης Οκτωβρίου (Εναέριος), Φραγκλίνου Ρούσβελτ 285 (My Mall)
Τηλέφωνα επικοινωνίας:  25 583 355 (Εναέριος), 25 812 911 (My Mall)

19. Pizza Pepperoni (Άγιος Αθανάσιος)

Ένα όμορφο, οικογενειακό εστιατόριο, με pizza που ετοιμάζεται μπροστά στα μάτια σου και ψήνεται στον μεγάλο φούρνο, διαθέτει χώρο με φουσκωτά παιχνίδια για την απασχόληση των παιδιών.

Διεύθυνση: Κολωνακίου 10
Τηλέφωνο: 25 322225

20. Pizza Mia (Άγιος Αθανάσιος)

Ιταλικής έμπνευσης νοστιμιές και μοντέρνα διακόσμηση, συνθέτουν την εμπειρία στο εστιατόριο της Pizza Mia. Μέσω monitor, οι γονείς μπορούν να παρακολουθούν τα παιδιά να παίζουν στον διαμορφωμένο χώρο στο υπόγειο.

Διεύθυνση: Κολωνακίου 26, Λινόπετρα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25 376999

21. Pizza Hut (Γερμασόγεια)

Το εστιατόριο της γνωστής αλυσίδας στο παραλιακό μέτωπο της Γερμασόγειας, διαθέτει παιδότοπο, που καθιστά τον χώρο ιδανική επιλογή για οικογένειες με παιδιά.

Διεύθυνση: Βασιλείου Γεωργίου Α’ 10Α, Γερμασόγεια
Τηλέφωνο: 77 77 77 77

22. Pizza Mine (Γερμασόγεια)

Ένας χώρος που εξυπηρετεί τους λάτρεις της πίτσας, αλλά και χορτοφάγους και vegans, διαθέτει στη βεράντα του έναν περιφραγμένο χώρο για να διασκεδάσουν με ασφάλεια τα παιδιά.

Διεύθυνση: Βασιλέως Γεωργίου Α' 60 Γερμασόγεια
Τηλέφωνο: 777 5200

 

Για καφέ με τα παιδιά…

23. Café Amigos (Επισκοπή)

Στο κέντρο της κοινότητας Επισκοπής Λεμεσού βρίσκεται ένα καφεστιατόριο με μεγάλο παιδότοπο, το οποίο ετοιμάζει σνακ, γλυκά και καφέ για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του.

Διεύθυνση: Επισκοπή Λεμεσού
Τηλέφωνο: 25 934650

24. Lanitio Coffee & Fun 

Το café λειτουργεί στον χώρο δυτικά του Λανιτείου σταδίου, όπου υπάρχει ένας μεγάλος, υπαίθριος παιδότοπος κάτω από τα πεύκα, αλλά και χώρος με όργανα γυμναστικής για παιδιά και ενήλικες.

Τηλέφωνο: 99 284323

25. Καφετέρια Εθνικού Δασικού Πάρκου Λεμεσού (Πάνω Πολεμίδια)

Η καφετέρια του Δασικού Πάρκου έχει αναβαθμιστεί και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ποιοτικό street food, δροσιστικά ποτά, καφέ, χυμούς, παγωτά και γλυκά. Οι επισκέπτες μπορούν να καθίσουν στο κιόσκι, σε μικρή απόσταση από τον παιδότοπο.

Διεύθυνση:  Πάνω Πολεμίδια (κοντά στην Αρχή Αδειών)
Τηλέφωνο: 99 300256

26. Clock Café (Παραλιακός)

Το παραλιακό κατάστημα της γνωστής αλυσίδας café στην πόλη, έχει δημιουργήσει ένα φωτεινό και άνετο χώρο δίπλα στο σαλόνι του, για να απασχολούνται τα μικρά παιδιά που το επισκέπτονται.

Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 295
Τηλέφωνο: 25 375700

27. The Hub Café (Παλώδια)

To café αυτό στην Παλώδια, διαθέτει υπαίθριο, περιφραγμένο χώρο για παιχνίδι, καλυμμένο με τάπητα, αλλά και παιδότοπο στον καλυμμένο χώρο. Εκτός από καφέ, ο χώρος προσφέρει επιλογές για γλυκά και αλμυρά τσιμπήματα.

Τηλέφωνο: 25 770100

28. Melina Mercouri Café (Μέσα Γειτονιά)

Σε ένα γνωστό πάρκο στη Μέσα Γειτονιά, δημιουργήθηκε ο χώρος αυτός για μια χαλαρή βόλτα για καφέ, αλλά και για παιχνίδι και άσκηση των παιδιών.

Διεύθυνση: Πανίκου Χαράκη, Μέσα Γειτονιά
Τηλέφωνο: 99 788303

29. La Croissanterie

Η καφετέρια La Croissanterie στην οδό Πάφου, προσφέρεται ως επιλογή για καφέ και ελαφριά γεύματα. Στην καφετέρια έχει δημιουργηθεί ένα ολόκληρο δωμάτιο με χαλί και παιχνίδια για τα παιδιά.

Διεύθυνση: Πάφου 53
Τηλέφωνο: 96 090209

30. Gloria Jean’s Coffees

Τα καταστήματα της αλυσίδας στη Λεμεσό, αποτελούν αγαπητούς προορισμούς για καφέ και τσιμπήματα, προσφέροντας ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τη διασκέδαση των παιδιών.

Διευθύνσεις: Λεωφόρος Μακαρίου 132, Σπύρου Κυπριανού 55 (Γερμασόγεια), Αριάδνης 7, Μουτταγιάκα (K-Cineplex)
Τηλέφωνα: 25 251136 (Μακαρίου), 25 109422 (Γερμασόγεια)

31. Costa Coffee

Ένα από τα κεντρικότερα café της πόλης, που μπορεί να φιλοξενήσει από οικογένειες και παρέες, μέχρι και επαγγελματικές συναντήσεις, διαθέτει στη βεράντα του παιδότοπο με δάπεδο ασφαλείας για μικρά παιδιά.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Μακαρίου Γ' 187
Τηλέφωνο: 25 372727