Άλλα

Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2017

Η Ρομποτική ως εργαλείο στην εκπαίδευση @ Παλιό Λιμάνι


Οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Frederick Λεμεσού  διοργανώνουν την εκδήλωση «Η Εκπαιδευτική Ρομποτική ως εργαλείο στα χέρια του εκπαιδευτικού», στο χώρο του παλιού Λιμανιού Pier 1. Η εκδήλωση στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού για το σύγχρονο ρόλο του εκπαιδευτικού. 

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επεξεργαστεί τα ρομπότ και την τεχνολογία που τα συνοδεύει, να πειραματιστεί μαζί τους και να τα προγραμματίσει. Θα μπορεί επίσης να συζητήσει με τους φοιτητές και τους διδάσκοντες για τα προγράμματα σπουδών του Τμήματος. 

Δωρεάν είσοδος και δραστηριότητες.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99 576 643

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.