2546

Η Μεγάλη Παρέλαση για το Καρναβάλι Λεμεσού 2020

01/03/2020
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Η πρώτη μέρα της άνοιξης μπήκε θριαμβευτικά στη Λεμεσό, με τον ήλιο να λάμπει τόσο, όσο και τα γιορτινά χρώματα που γέμισαν την πόλη από νωρίς το πρωί. Η Μεγάλη Παρέλαση του 2020 κορύφωσε τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού Λεμεσού με πανηγυρικό τρόπο.

Χιλιάδες μασκαράδες, με ευφάνταστες φορεσιές και εντυπωσιακά άρματα, παρέλασαν σε μια απόσταση 5 περίπου χιλιομέτρων, παρασύροντας σε ένα θεότρελο ξεφάντωμα τον κόσμο που συμμετείχε στη γιορτή. Ασταμάτητος χορός, κέφι και αμέτρητα χαμόγελα δικαίωσαν για ακόμα μια χρονιά το Καρναβάλι Λεμεσού, ως ένα από τα 10 καλύτερα στον κόσμο.

Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι αργά τη νύχτα, με τους καρναβαλιστές να συγκεντρώνονται στην Πλατεία Παλιού Λιμανιού, αποφασισμένοι να λιώσουν τα παπούτσια τους στον χορό.

Το καθιερωμένο πάρτι λήξης γέμισε τη νύχτα φως και ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό και πιο εκρηκτικό Καρναβάλι Λεμεσού το 2021.

swipe gallery