Εκθέσεις

Τεταρτη, 17 Μαΐου 2017

Η ιστορία της ζωής της Άννας Φρανκ @ Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης»


Η έκθεση φωτογραφιών «Αφήστε με να είμαι ο εαυτός μου», που παρουσιάζει η Πρεσβεία της Ολλανδίας στην Κύπρο, επιτρέπει στους επισκέπτες της να ταυτιστούν με την προσωπική ιστορία της Άννας Φρανκ. Οι μεγάλου μεγέθους φωτογραφίες παρουσιάζουν ευτυχισμένες στιγμές των πρώτων χρόνων της ζωής της στη Φρανκφούρτη και της μετέπειτα μετακίνησής της στο Άμστερνταμ. 

Έτσι, η έκθεση συνδέει την προσωπική ιστορία της οικογένειας Φρανκ με σημαντικά ιστορικά γεγονότα της επιχής: την άνοδο του εθνικοσοσιαλισμού, την απομόνωση και τις διακρίσεις εις βάρος των Εβραίων και, τέλος, την κορύφωση του Ολοκαυτώματος.

Το σύγχρονο μέρος της έκθεσης παρουσιάζει ιστορίες νέων ανθρώπων του σήμερα, εξερευνώντας 4 βασικά ζητήματα που σχετίζονται με την ιστορία της Άννας Φρανκ:
• Ταυτότητα
•  Άτομα ως μέρος ομάδας
• Διακρίσεις
• Αντιμετώπιση

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.