Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022

Γιορτή του Βοσκού @ Πάχνα


Για 7η χρονιά, η κτηνοτροφική παράδοση της Πάχνας διοργανώνει μία όμορφη εκδήλωση που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες, αλλά και φρέσκα προϊόντα του χωριού για όλους τους επισκέπτες!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δεκάδες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, με παραδοσιακούς χορούς, επιδείξεις παρασκευής γαλακτοκομικών προϊόντων, κουρέματος και αρμέγματος αιγοπροβάτων, βόλτα με γαϊδουράκι, παιδική γωνιά για τους μικρούς μας φίλους, όπως και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Επιπρόσθετα, θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις δωρεάν φρέσκο χαλούμι και αναρή, αλλά και να απολαύσεις μία αναζωογονητική βόλτα στα δρομάκια του χωριού.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.