Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 01 Ιουνίου 2019

Γιορτή των Αρωματικών και Θεραπευτικών Βοτάνων @ Πλάτρες


Η γιορτή των Αρωματικών και Θεραπευτικών Βοτάνων της Κύπρου διοργανώνεται για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο στις πανέμορφες Πλάτρες, επιφυλάσσοντας ένα διήμερο με πολλές ευκαιρίες να ανακαλύψει κανείς τις χάρες του περίφημου αυτού θέρετρου.

Στο διήμερο συμμετέχουν 25 εκθέτες από όλη την Κύπρο με βότανα και αρώματα, γνήσιο κυπριακό μέλι, χειροποίητα καλλυντικά, κοσμήματα κ.α.

Στο πλαίσιο της γιορτής διοργανώνεται από το πρωί ένας υπέροχος περίπατος μέσα στα κρυμμένα μονοπάτια των Πλατρών που μοσχοβολούν από τα λουλούδια, τα δέντρα και τους αρωματικούς θάμνους που ευδοκιμούν στην περιοχή. Ο περίπατος συνοδεύεται από ξενάγηση μέσα από τις τοπικές παραδόσεις και την ιστορία μιας πλευράς του χωριού που λίγοι γνωρίζουν.

Σχετικα

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.