Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017

Γιορτή Παλουζέ Άρσους @ Άρσος


Νιώσε τη ζωή στο χωριό και απόλαυσε μια μέρα γεμάτη παραδοσιακά αρώματα και γεύσεις, στην καθιερωμένη Γιορτή του Παλουζέ, που διοργανώνεται στο Άρσος. 

Ο παλουζές θα προσφέρεται άφθονος στην γιορτή, και θα συνοδεύεται από κουλλουρούθκια με το έψιμα, σουτζιούκο, κιοφτέρκα, και άλλα γευστικά παραδοσιακά εδέσματα που θα φτιάξουν οι γυναίκες του χωριού. 

Οι επισκέπτες θα έχον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τη διαδικασία απόσταξης της ζιβανίας, σε παραδοσιακά καζάνια, ενώ παράλληλα θα μπορούν να επισκεφθούν τα παραδοσιακά σπίτια του χωριού, το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης, το Βυζαντινό Ναό του Αποστόλου Φιλίππου και παραδοσιακά οινοποιεία, και να θαυμάσουν μοναδικά έργα παραδοσιακής αγγειοπλαστικής του 19ου και 20 αιώνα. 

Η γιορτή θα πλαισιώνεται από πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακό χορόυς και τραγούδια. 

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.