A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGS


Υπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

Gin Fish: Γεύσεις από θαλασσινά στη Λεμεσό, σε ένα εστιατόριο σαν σε κατάστρωμα πλοίου!

* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Μοιάζει με πλοίο που ταξιδεύει στην ανοιχτή θάλασσα. Απολαμβάνοντας τη θέα και την ατμόσφαιρα μιας από τις πιο ξεχωριστές τοποθεσίες της πόλης, το εστιατόριο αυτό, πέρα από εκλεκτή κουζίνα, σου προσφέρει την αίσθηση ότι ταξιδεύεις στο απέραντο γαλάζιο.

Μετά από μια ριζική ανανέωση του μενού του, με πιάτα που αναδεικνύουν με πολύ δημιουργικό τρόπο τα αρώματα αγαπημένων θαλασσινών και ψαριών, το Gin Fish έκανε μια δυναμική επιστροφή το καλοκαίρι του 2018. Προτείνοντας ευφάνταστες δημιουργίες, βασισμένες στη μοντέρνα, διεθνή κουζίνα, για ένα γεύμα ή δείπνο τόσο απολαυστικό και ξεχωριστό, όσο και η τοποθεσία του, το μενού συμπληρώνεται και από μοναδικής έμπνευσης cocktails (που θα φτάσουν στο τραπέζι σου είτε σε ποτήρι, είτε σε κορμό δέντρου, ή ακόμα και σε σακουλάκι με πάγο).

Φρέσκα στρείδια, πύργοι με ποικιλίες θαλασσινών και πινελιές από τις παραδοσιακές γεύσεις της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας (όπως η μελιτζανοσαλάτα και ο ταραμάς, το σπανακοριζότο, ο γαύρος κ.α.), καθώς επίσης και επιλογές από πιάτα με κρέας, συνιστούν μια γαστρονομική εμπειρία που δεν μπορεί παρά να τραβήξει την προσοχή. Αν, πάλι, αυτό που σε εντυπωσιάζει περισσότερο είναι η θέα στον ορίζοντα, τότε μπορείς απλά να επιλέξεις το ποτό που θα συνοδεύσει καλύτερα τις στιγμές ονειροπόλησης και χαλάρωσης, αφού όλα έχουν σχεδιαστεί ακριβώς για να εντείνουν την αίσθηση αυτή.

Δες περισσότερα για το Gin Fish εδώ.Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.


17777