A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Frankie's Social: Τα «μικρά πιάτα» ανοίγουν νέους γευστικούς ορίζοντες στη Λεμεσό!

Είναι και οι φορές που θέλεις «να τσιμπήσεις κάτι» (χωρίς να ξέρεις ακριβώς τι εννοείς), χωρίς να καταλήξεις πάλι στα γνωστά σνακ. Είναι και οι φορές που θα βγεις με την παρέα για ένα ποτό, αλλά θέλετε να έχετε και κάτι να το συνοδεύσει (χωρίς να πρέπει να περιοριστείτε – πάλι – σε chips, ξηρούς καρπούς και crackers).

Όταν, λοιπόν, βρίσκεις ένα ολόκληρο μενού με «μικρά πιάτα» (που αν ήταν σε ταβέρνα θα λέγονταν μεζέδες και αν ήταν σε ισπανικό θα λέγονταν tapas, αλλά επειδή είναι σε μπαρ είναι κάτι πέρα από όλα αυτά), νιώθεις σαν να απαντήθηκαν οι προσευχές σου (ή έστω οι λιγούρες σου). Κάτι τέτοιο συμβαίνει με τη σκανδαλιστική συλλογή από αυτές τις λαχταριστές, μικρές μερίδες στο Frankie’s Social, που γίνονται ακόμα πιο απολαυστικές όταν τις μοιράζεσαι με παρέα.

Αποτελούν ιδανική συνοδεία για ποτό (κρασί ή cocktails), αλλά είναι ό,τι πρέπει ακόμα κι αν απλώς θέλεις ένα ελαφρύ γεύμα ή δείπνο με ποικιλία γεύσεων. Γαρίδες πανέ, φτερούγες κοτόπουλο με barbecue sauce, φιλέτο τόνου με κρούστα και σαλάτα, μια μοναδική συνταγή με τραγανά tacos, παϊδάκια σε κόκκινο κρασί, τραγανές πανσέτες, αλλά και τα κορυφαία, αφράτα ψωμάκια με γέμιση από ίνες μαλακού χοιρινού ή καβουρόψιχας συνθέτουν το dream team των «μικρών πιάτων» που ετοιμάζει το Frankie’s Social μεσημέρι και βράδυ. Κι επειδή η περιγραφή απέχει πολύ από τη γεύση, μόνο αν δοκιμάσεις καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται

Αν συνδυάσεις την ποικιλία σου και με μια από τις ιδιαίτερες σαλάτες του μενού (η σαλάτα με κατσικίσιο τυρί, τυλιγμένο σε φύλο κρούστας είναι απλώς ακαταμάχητη), μπορείς και να φτάσεις σε νιρβάνα.

Βρες περισσότερα για το Frankie’s Social εδώ.Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;