Φωτορεπορτάζ: Δεκάδες ξένοι επενδυτές στη Λεμεσό εξετάζουν σημαντικές επενδύσεις!

21/06/2017
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ως ελκυστικός προορισμός για επαγγελματίες και επενδυτές από τρίτες χώρες αναδεικνύεται η Κύπρος. Αυτό προέκυψε σε συνέδριο με θέμα «Τα Επενδυτικά Ταμεία στην Κύπρο: Ελκυστικός προορισμός», που διοργανώθηκε από τοn Κυπρο – Ρωσσικό Επιχειρηματικό Σύνδεσμο, σε συνεργασία με την εταιρεία K. Treppides & Co Limited, στις 15 Ιουνίου 2017 στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στον τομέα των Επενδυτικών Ταμείων και Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων στην Κύπρο, καθώς επίσης και για το ρόλο της Εποπτικής Αρχής στην αγορά των Επενδυτικών Ταμείων. Όπως προέκυψε από τις τοποθετήσεις, η Κύπρος φαίνεται να πρωτοπορεί ως κέντρο παροχής επενδυτικών υπηρεσιών στην Ευρωπαϊκή Ένωση και συγκαταλέγεται στα ανερχόμενα κέντρα εγκαθίδρυσης και εργασίας Επενδυτικών Ταμείων.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από εμπειρογνώμονες της Κ. Treppides & Co Limited στις διάφορες δομές επενδυτικών ταμείων, όπως επίσης και για όλες τις επερχόμενες αλλαγές των νομικών πλαισίων. Είχαν, επίσης, την ευκαιρία να ακούσουν προσωπικές εμπειρίες από Ρώσσους και άλλους υπηκόους τρίτων χωρών, που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό στην Κύπρο.

swipe gallery
1262