A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Φωτορεπορτάζ από το Rock Festival 2017

Το μεγάλο Rock Festival της Λεμεσού έκλεισε 7 χρόνια παρουσίας συγκεντρώνοντας για ακόμα 1 χρονιά χιλιάδες κόσμο στην πιο ιστορική πλατεία της Λεμεσού. Μπροστά από το θέατρο Ριάλτο, που αποτελεί πυρήνα πολιτισμού εδώ και 8 δεκαετίες περίπου, δεκάδες καλλιτέχνες πρόσφεραν μοναδικό θέαμα και διασκέδαση με ροκ διαθέσεις στο κοινό, εντελώς δωρεάν.

Μένοντας πιστό στο ραντεβού που κλείνει από το 2011 με την ροκ πλευρά της πόλης, το φεστιβάλ που διοργανώνεται από το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού σε συνεργασία με το Κανάλι 6, φιλοξένησε στη σκηνή του εξαιρετικά συγκροτήματα και μουσικούς από τη Λεμεσό και ολόκληρη την Κύπρο. Στη σκηνή εμφανίστηκαν οι: Terirem, Lazeroock, Delirium Elephants, The Fabulous Dillingers, The COOP Band, Prospectus και Vyronas Potsos.

Για περισσότερες από 4 ώρες το κέντρο της πόλης βρέθηκε να γιορτάζει με ροκ μελωδίες, αποδεικνύοντας ότι η Λεμεσός έχει μια ξεκάθαρα ροκ πλευρά. Το ετήσιο φεστιβάλ γίνεται πάντα αφορμή για να γεμίσει η πλατεία κόσμο στα γύρω εστιατόρια, μπαρ και ταβέρνες, ο οποίος απολαμβάνει τη ζωντάνια και το κέφι της βραδιάς. Κάπως έτσι, το ραντεβού έκλεισε ξανά για το Σεπτέμβριο του 2018.

swipe gallery


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;