A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:

Φωτορεπορτάζ από το International Tattoo Convention 2018 στη Λεμεσό

Μια μεγάλη, τριήμερη διοργάνωση, που εξελίσσεται σε ένα σημαντικό θεσμό με διεθνή χαρακτήρα στη Λεμεσό, επέστρεψε για 5η χρονιά στην πόλη, δίνοντας ραντεβού με χιλιάδες άτομα από την Κύπρο και το εξωτερικό. Το International Tattoo Convention, που πραγματοποιείται πάντα στα τέλη Μαρτίου – αρχές Απριλίου, μεγαλώνει πια ολοένα και γίνεται αφορμή για να έρθει η Λεμεσός στο επίκεντρο για ακόμα μία φορά.

Φιλοξενώντας δεκάδες καλλιτέχνες και εκθέτες από την Κύπρο, αλλά και από πολλές χώρες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, η 5η διοργάνωση του International Tattoo Convention είχε αυξημένο ενδιαφέρον, προσελκύοντας περίπου 3.500 – 4.000 επισκέπτες. Με σκοπό τον εμπλουτισμό του περιεχομένου της τριήμερης εκδήλωσης, στις 2 αίθουσες των Χαρουπόμυλων στην Πλατεία Κάστρου, η ποικιλία περιπτέρων κάλυπτε φέτος από είδη μόδας, αξεσουάρ και κομμώσεις σχετικές με το τατουάζ, μέχρι διακοσμητικά σπιτιού και δώρα, όπως επίσης και δίσκους βινυλίου.

Η εκδήλωση άνοιξε από το πρωί της Παρασκευής, 30/3/2018, κορυφώθηκε με τις εκδηλώσεις του Σαββάτου, που παραδοσιακά περιλαμβάνουν εμφανίσεις συγκροτημάτων και καλλιτεχνών με ζωντανή μουσική επί σκηνής, και ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής. Μετά την πετυχημένη φετινή διοργάνωση, το International Tattoo Convention ανανεώνει ραντεβού με τον κόσμο για την άνοιξη του 2019.Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;