Άλλα

Πέμπτη, 08 Φεβουαρίου 2018

Φωτογραφικός Διαγωνισμός @ Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού


Η αρχή του φαντασμαγορικού Καρναβαλιού της Λεμεσού δίνει στους λάτρεις της φωτογραφίας μια ξεχωριστή ευκαιρία φωτογράφισης, έτσι ώστε να αποτυπώσουν με το φακό τους μοναδικές στιγμές διασκέδασης και γλεντιού την ημέρα της Τσικνοπέμπτης. 

Το Φωτογραφικό Σωματείο Λεμεσού ΟΡΑΣΙΣ προσκαλεί τους φωτογράφους να ντυθούν μασκέ και να φωτογραφίσουν καρναβαλιστές στιγμές, από την είσοδο του Βασιλιά Καρνάβαλου στην πόλη, μέχρι και το πάρτι στην οδό Σαριπόλου.

Η φωτογραφική εξόρμηση θα συνδυαστεί με διαγωνισμό φωτογραφίας, στον οποίο οι φωτογράφοι θα μπορούν να στείλουν τις 4 καλύτερες φωτογραφίες από την εκδήλωση. Από το διαγωνισμό θα βραβευθούν οι 3 καλύτερες φωτογραφίες. 

Συμμετοχή: δωρεάν (για τα μέλη του Σωματείου), €5 (για μη μέλη)

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.