A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGS


Υπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες (Πρεσβευτές Λεμεσού)

Φωτογραφίζοντας το The Oval της Λεμεσού… αλλιώς!

* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Είναι ένα ιδιαίτερο κτίριο που βρίσκεται σήμερα στη Λεμεσό και εύκολα ξεχωρίζει, χάριν στην προνομιακή του τοποθεσία. Το The Oval αποτελεί πια σημείο αναφοράς στον παραλιακό της Λεμεσού και ο φωτογραφικός φακός δε θα σταματήσει να παίζει παιχνίδια μαζί του.

Καθώς ο σχεδιασμός του είναι μακριά από τα τυποποιημένα, έτσι και η έμπνευση των φωτογράφων που το απαθανατίζουν, ξεφεύγει από στεγανά πλαίσια. Εντυπωσιακές εναέριες λήψεις με drone ή λήψεις από τη θάλασσα μπορούν να αποκαλύψουν τελικά πολύ διαφορετικές πλευρές του.

Μάλιστα, η εταιρεία Cybarco είχε παρουσιάσει και ειδικό hashtag, ενθαρρύνοντας τους χρήστες του διαδικτύου να δημοσιεύουν τη δική τους οπτική γωνία από το επιβλητικό κτίριο με το #SpotTheOval. Αν μη τι άλλο, σίγουρα κεντρίζει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία η εικόνα του.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.572