Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

Fighting Cancer with Music 2019 @ Μαρίνα Λεμεσού


Μια Κυριακάτικη μουσική γιορτή πραγματοποιείται στην πλατεία της Μαρίνας Λεμεσού, με ζωντανή μουσική από τα συγκροτήματα 4 for Soul Quartet (George Kalopedis sings), Avant Tout Quintet, Nicole Ardanitou Duo και τον DJ Claudio, καθώς και μια παράσταση από το Heritage Music School Band και live link από το Radio Proto Cyprus.

Η Μαρίνα Λεμεσού και ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου/ The Cyprus Anticancer Society ενώνουν τις δυνάμεις τους για τρίτη χρονιά, για την εκδήλωση “Fighting Cancer with Music” με σκοπό την ενίσχυση των υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου μέσα από την υπαίθρια αγορά στην οποία θα διατίθεται προς πώληση μια ευρεία γκάμα χειροποίητων δημιουργιών όπως κοσμήματα, ξύλινες κατασκευές, σαπούνια, κεράκια, καλλυντικά από κερί μέλισσας, γυάλινες δημιουργίες, εξατομικευμένα αντικείμενα, γούρια, βιβλία και εκπαιδευτικά παιχνίδια. Στην εκδήλωση θα λειτουργήσουν διάφορα παιδικά εργαστήρια και μια σειρά δραστηριοτήτων όπως face painting, διακόσμηση νεραϊδόσπιτων, τροχός της τύχης και παρασκευή μπουκαλιών με χρωματιστή άμμο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.