Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018

Fighting Cancer with Music @ Μαρίνα Λεμεσού


Μια ξεχωριστή εκδήλωση, με υπέροχες, ολοήμερες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, πραγματοποιείται στη Μαρίνα Λεμεσού, με σκοπό να στείλει αισιόδοξα μηνύματα σε όσους παλεύουν ενάντια στον καρκίνο.

Με σκοπό τη στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, η ολοήμερη αυτή μουσική γιορτή θα περιλαμβάνει δραστηριότητες για παιδιά, υπαίθρια αγορά και συναυλίες. Νεαροί δεξιοτέχνες, μουσικά σύνολα και DJs θα δίνουν ρυθμό στην Πλατεία της Μαρίνας Λεμεσού, ενώ η εκδήλωση θα κορυφωθεί το βράδυ με μία μοναδική συναυλία από τους εκρηκτικούς Minus One.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ευχάριστες δραστηριότητες και οι επισκέπτες να αγοράσουν διάφορα σπιτικά εδέσματα, βιβλία, λουλούδια και χειροτεχνίες. Στο μουσικό γεγονός θα συμμετέχουν εθελοντικά οι Limassol Theatre Arts School και Heritage School Band, καθώς και τα συγκροτήματα Rumba Attack, Avant Tout και Triple Soul με ζωντανή μουσική από Cloud10 Promotions. Οι Minus One θα ολοκληρώσουν το μουσικό αυτό γεγονός με μία μοναδική συναυλία που θα ξεκινήσει στις 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλες τις συναυλίες και τις δραστηριότητες. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα εστιατόρια της Μαρίνας Λεμεσού θα συμμετέχουν στη δράση αυτή, ενισχύοντας με €1 από κάθε λογαριασμό το ταμείο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.