Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017

Φεστιβάλ Ζιβανίας @ Πελένδρι


Τιμώντας το παραδοσιακό οινοπνευματώδες ποτό, τη ζιβανία, το Φεστιβάλ Ζιβανίας διοργανώνεται για 2 ημέρες στο γραφικό χωριό Πελένδρι, με πολύ κέφι και διασκέδαση. 

Ένα πλούσιο πρόγραμμα θα συνοδεύει το Φεστιβάλ, το οποίο θα περιλαμβάνει ζωντανή παραδοσιακή μουσική, κυπριακούς χορούς το Σάββατο, από τις 2 μ.μ. μέχρι να νυχτώσει για τα καλά.

 Την Κυριακή πέρα από την παραδοσιακή μουσική και τους χορούς, που θα αρχίσουν από τις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι και η καθιερωμένη αναπαράσταση του τρύγου, με την είσοδο του γαϊδουριού, φορτωμένο με σταφύλια, και τη συνοδεία μουσικής. Στο χώρο θα γίνεται παραδοσιακή απόσταξη ζιβανίας, που θα μπορεί να δοκιμάζει ο κόσμος που επισκέπτεται το φεστιβάλ.

Το διήμερο στο Πελέντρι προσφέρεται για εξερεύνηση σε όμορφα τοπία και αξιοθέατα. Ρίξε μια ματιά πιο κάτω:

- Πάρκο του Κολοκασιού

- Εκκλησία Παναγίας Καθολικής

- Εκκλησία Τιμίου Σταυρού υπό την προστασία της UNESCO

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.