A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

Φεστιβάλ Ακουστικής Μουσικής

O θεσμός των Cyprus Acoustic Festivals ξεκίνησε όταν μία ομάδα νεαρών με αγάπη για τη μουσική, τη δημιουργικότητα και κάθε είδους μορφή τέχνης, αποφάσισαν να παρουσιάσουν ντόπιους μουσικούς και καλλιτέχνες σε μια μονοήμερη γιορτή μουσικής το 2014. Η ομάδα των Cyprus Acoustic Festivals έχει στόχο να καθιερωθεί η γιορτή αυτή ως ανεξάρτητη κουλτούρα φεστιβάλ σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, η οποία θα συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική σε μια όμορφη, οικεία ατμόσφαιρα.

Όνειρο των συντελεστών είναι να δώσουν την ευκαιρία σε Κύπριους μουσικούς να παρουσιάσουν την προσωπική τους δουλειά και παράλληλα να δώσουν την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει διαφορετικά είδη και ποικιλία μουσικής, σε ακουστική μορφή. Το Limassol Acoustic Festival πραγματοποιείται στις αρχές του Αυγούστου από το 2014, στην πλατεία Παντοπωλείου στη Λεμεσό, από νωρίς το απόγευμα, μέχρι αργά τη νύχτα, μετά τα μεσάνυχτα.

Το κοινό μπορεί να απολαύσει ποικιλία ακουστικής μουσικής, έκθεση φωτογραφίας και χειροποίητων κοσμημάτων, καθώς και οποιαδήποτε άλλη μορφή τέχνης. Μέσα από το θεσμό αυτό, ο κόσμος μπορεί να γνωρίσει μικρά ή μεγάλα συγκροτήματα διαφορετικών ειδών μουσικής όπως rock, reggae, funk, indie, alternative και άλλα. Έτσι, μια από τις κεντρικότερες πλατείες της παλιάς πόλης, γεμίζει κάθε καλοκαίρι νεανική ζωντάνια και πολύ ταλέντο, που φέρνει μια αύρα δροσιάς μέσα στον Αύγουστο.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;