Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2019

Φεστιβάλ Ζιβανίας 2019 @ Πελένδρι


Πλημμυρίζοντας τους δρόμους ενός ολόκληρου χωριού με μεθυστικά αρώματα και παραδοσιακές γεύσεις, το καθιερωμένο Φεστιβάλ Ζιβανίας διοργανώνεται για 2 ημέρες στο γραφικό Πελένδρι, με πολύ κέφι και διασκέδαση. 

Ένα πλούσιο πρόγραμμα θα συνοδεύει το Φεστιβάλ, το οποίο θα περιλαμβάνει ζωντανή παραδοσιακή μουσική, κυπριακούς χορούς, ξεναγήσεις στα αξιοθέατα του χωριού, επίσκεψη στο οινοποιείο Τσιάκκα και γλέντι με τοπικά εδέσματα για να συνοδεύσουν το τιμώμενο ποτό των ημερών.

Οι εκδηλώσεις αρχίζουν το απόγευμα του Σαββάτου, 9/11, με απόσταξη ζιβανίας, ζεστή σούπα και φαγητό, και συνεχίζονται ολόκληρη την Κυριακή.

Μεταφορά με λεωφορεία από και προς το Πελένδρι (εισιτήριο: €5).
Αναχώρηση από Λευκωσία (22 264674) και από Λεμεσό (25 323211).- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.