Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Κυριακή, 02 Ιουνίου 2019

Φεστιβάλ Παιδιού 2019 @ Παλιό Λιμάνι


Η Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού γιορτάζεται στη Λεμεσό μέσα από μια όμορφη διοργάνωση που θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ψυχαγωγηθούν δίπλα στα θάλασσα.

Το Φεστιβάλ Παιδιού στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού περιλαμβάνει πρόγραμμα από χορευτικές και μουσικές σχολές της πόλης μας και ταχυδακτυλουργούς, ενώ η Χριστίνα Θεοχάρους θα διαβάσει παραμύθια στις 5:00 - 5:30 μ.μ.

Επίσης, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν στις διάφορες γωνιές στον χώρο με δραστηριότητες για ζωγραφική, κατασκευές με πηλό, χειροτεχνίες, face-painting, μπαλονοκατασκευές κλπ.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.