Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018

Φεστιβάλ Μανταρινιού @ Διερώνα


Το όμορφο χωριό Διερώνα, διατηρώντας παράδοση στην παραγωγή μανταρινιών, γεμίζει αρώματα και γεύσεις με τη διοργάνωση του πρώτου Φεστιβάλ Μανταρινιού.

Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα παραδοσιακό γλέντι με μουσική και χορό, να αγοράσουν παραδοσιακά εδέσματα και ποτά, καθώς και να δοκιμάσουν, δωρεάν, ζιβανία μανταρινιού.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται από το Κοινοτικό Συμβούλιο Διερώνας σε συνεργασία με τον Περιφερειακό Σύλλογο Γυναικών, γιορτάζοντας το ευεργετικό αυτό φρούτο σε μια μεγάλη διοργάνωση, τον πρώτο μήνα της άνοιξης.

Πληροφορίες: 99 361 425 Άντρη, 99 417 244 Λουκία, 99 888 624 Βάσος, 96 335 871 Αντρέας

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.