Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 07 Ιουλίου 2018

Φεστιβάλ λεβάντας @ Πλάτρες


Το ιδιαίτερο άρωμα της λεβάντας απλώνεται ολόγυρα στο Τρόοδος και ιδιαίτερα στην περιοχή των Πλατρών και τιμάται κάθε καλοκαίρι με το ετήσιο φεστιβάλ λεβάντας.

Το διήμερο φεστιβάλ είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για περίπατο στις ομορφιές του χωριού, μέσα στα εξαιρετικής αρχιτεκτονικής σπίτια και στο μεγαλείο του πευκοδάσους, αλλά και μια γνωριμία με την παράδοση της λεβάντας, τις ευεργετικές της ιδιότητες και τα προϊόντα της.

Την Κυριακή θα λειτουργήσει μια μεγάλη αγορά λεβάντας, με όλα τα είδη που θα μπορούσες να φανταστείς. Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πέρα από τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, με μουσική κα χορό, θα πραγματοποιούνται επίσης διαλέξεις για την ιστορία και τις ευκαιρίες αξιοποίησης της λεβάντας.

Μάθε όσα πρέπει να δεις και να γνωρίζεις για τις Πλάτρες, στο μεγάλο αφιέρωμα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο που θα βρεις εδώ.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.