Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017

Ευρωπαϊκό Συνέδριο Λογοτεχνίας @ Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης


Το πρώτο ευρωπαϊκό συνέδριο λογοτεχνίας, με θέμα: «Η βρυσομάνα της ανοικτής ποιητικής διαλεκτικής του Βασίλη Μιχαηλίδη», διοργανώνεται σε μια διήμερη εκδήλωση, 100 χρόνια μετά από το θάνατο του Κύπριου ποιητή. 

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν πανεπιστημιακοί ομιλητές, λόγιοι και λογοτέχνες από Κύπρο και Ελλάδα, ενώ κατά τη διάρκεια του, θα διεξαχθούν 2 εργαστήρια με τίτλο «Βασίλης Μιχαηλίδης, το πολιτιστικό φαινόμενο» και «Βασίλης Μιχαηλίδης, το φιλολογικό φαινόμενο», τα οποία θα συντονίσουν ο Δρ. Μίμης Σοφοκλέους και κ. Σταύρος Σταύρου αντίστοιχα.

Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Βασίλη Μιχαηλίδη και θα ακολουθήσει η θεατρική παράσταση: «Η Χιώτισσα». 

Πληροφορίες: 25 002 518

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.