20437

Εστιατόριο «Το Ανώι»: Μια γνωστή και αγαπημένη επιλογή για φαγητό, μέσα σε ένα καταπράσινο σκηνικό!

10/01/2020
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το εστιατόριο «Το Ανώι» αποτελεί εδώ και χρόνια μια δημοφιλή επιλογή για όσους εξορμούν στην ορεινή Λεμεσό. Το εστιατόριο βρίσκεται στις Πλάτρες, όπου το πλούσιο πράσινο της περιοχής δημιουργεί ένα περιβάλλον που σε ξεκουράζει και σε αναζωογονεί.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο ανώγειο ενός κτιρίου, όπως λέει και το όνομά του, προσφέροντας άπλετη θέα προς το πράσινο ρέμα του ποταμού που διασχίζει την περιοχή. Η ζεστασιά της τραπεζαρίας είναι ιδανική για τους χειμερινούς μήνες, ενώ το μπαλκόνι είναι η κυρίαρχη επιλογή των επισκεπτών όσο ο καιρός το επιτρέπει.

Όπως στον χώρο του εστιατορίου, έτσι και στο μενού υπάρχει μια πινελιά από την οικογενειακή θαλπωρή, που έχουν προσπαθήσει να μεταφέρουν ο Αντώνης και η Μαρία, το ζευγάρι που διευθύνει το Ανώι. Έτσι, οι συνταγές που ετοιμάζει η Μαρία στην κουζίνα (από το παστίτσιο και τον μουσακά στο πήλινο, μέχρι τα χειροποίητα, παραδοσιακά γλυκά) θυμίζουν κάτι από το σπιτικό, Κυριακάτικο τραπέζι.

Σχετικα

Διεύθυνση: Ολύμπου, Πλάτρες
Τηλέφωνο: 25 422900