3025

Εστιατόριο Κοιλάδα: Ένας από τους πιο γνωστούς προορισμούς για φαγητό, στην ορεινή Λεμεσό!

13/08/2020
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Μέσα στη δροσιά ενός καταπράσινου ρέματος στο χωριό Αγρός, λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια ένας από τους πιο γνωστούς προορισμούς για φαγητό στην ορεινή Λεμεσό.

Το εστιατόριο Κοιλάδα βρίσκεται ανατολικά από το κέντρο του χωριού, λίγα μέτρα από την ιστορική εκκλησία του Τιμίου Προδρόμου. Η τοποθεσία του είναι από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του, αφού απολαμβάνει τη σκιά τεράστιων, παμπάλαιων δέντρων. Έτσι, η βεράντα του είναι ιδανική για δροσερά γεύματα το καλοκαίρι.

Στο μενού βρίσκει κανείς παραδοσιακή, κυπριακή κουζίνα, με τα κουπέπια και τα μακαρόνια του φούρνου να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Ιδιαίτερα δελεαστική είναι και η σούβλα που σιγοψήνεται στη μεγάλη ψησταριά δίπλα στη βεράντα, η οποία γεμίζει τον αέρα με μυρωδιές.

Τηλέφωνο: 25 521303